Töltse le az alkalmazást telefonjára is!

A mobil applikáció  még jobb élményt biztosít a felhasználók számára.

Annak érdekében, hogy könnyebb legyen az összes adat elérése, többé nem kell újra és újra bejelentkeznie. Amikor bejelentkezett, az applikáció a kijelentkezésig ugyanazokat az adatokat használja. Egy másik nagyszerű funkció a különböző eszközök hozzáférhetősége, mivel most a felhasználó keresheti őket azonosító szám, név vagy típus alapján.

Az utolsó hőmérséklet-, csapadék-, nedvesség- és levél nedvességmérés átfogó összefoglalásával a felhasználó még közelebb kerül a termőföldjéhez.

Ha még hozzáadjuk az utolsó 7 nap mérés adatait óránkénti és napi felbontásban, hely specifikus időjárás-előrejelzést, a naptárfunkciót, ahol lathatjuk a korábbi időjárást, a betegségmodelleket és a talajnedvesség-diagramokat, térkép oldal, amely különböző érzékelőértékeket mutat, az állomások áttekintését a felhasználó tenyerében megtalálja az összes fontos információt.

A lényeges változtatások a következők:

  • Jobb ellenőrzés az időjárási viszonyokról a termőföldön.
  • Csodálatos óránkénti áttekintés a termőföldi időjárás-előrejelzésről. Ez biztosítja az egyes fontos érzékelők előrejelzésének teljes ellenőrzését – nemcsak napi, hanem óránkénti alapon a következő 7 napban.
  • A 14 napos időjárás-előrejelzésnek és az éghajlati elvárásoknak köszönhetően tervezhetjük a termőföldön végzendő munkálatokat.
  • Könnyen hozzáférhetővé váltak a betegség kockázataival kapcsolatos betegségmodellek.
    A vízparaméterek áttekintése, az esőtől a talajnedvességig különböző mélységekben, ezel megkönnyíti a talajnedvesség szabályozását
  • Az új, térkép oldal lehetővé teszi, hogy a felhasználó gyorsan ellenőrizze az összes iMETOS eszközt.
  • Az állomás áttekintése – a legegyszerűbb módja annak, hogy ellenőrizze az összes eszköz megfelelő működését állapotát, anélkül, hogy szükségtelenül menne ki a termőföldjére.

A mobil applikáció letöltölhető Appstore (io) és google play (android) platformra innen:

Itt belépés  után megtekinthető az alkalmazás asztali számítógépeken is: